15 Decembrie 2018 11:13:02
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· NOUTATI
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
Meteo
ACHIZITII PUBLICE

INVITATIE DE PARTICIPARE PRIVIND DEPUNEREA DE OFERTE PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE AVAND CA OBIECT "SERVICII DE INTRETINERE RETEA COMPUTERE SI ADMINISTRAREA SITE-ULUI PRIMARIEI" PRIN ACHIZITIE DIRECTA

PROCES VERBAL DE EVALUARE A OFERTELOR PRIVIND ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI "LUCRARI DE MODERNIZARE STRADA PINULUI IN COMUNA CORNETU, JUDET ILFOV"

INVITATIE DE PARTICIPARE PRIVIND DEPUNEREA DE OFERTE PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI "LUCRARI DE MODERNIZARE STRADA PINULUI IN COMUNA CORNETU, JUDET ILFOV" prin "Achizitie directa"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE MOBILIER SCOLAR PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE TABLE SCOLARE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE VIDEOPROIECTOARE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE COMPUTERE PERSONALE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE ARTICOLE SPORTIVE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA A UNUI VEHICUL DE TEREN

LUCRARI MODERNIZARE INTRAREA SATURN-documentatie de atribuire

PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZITIILOR PUBLICE 2016
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
· Vizitatori conectaţi: 1

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 158
· Cel mai nou membru: brai mihaela
Pagină generată în 0.04 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2011-2018 Site realizat de IT-TOTAL 598,348 vizite unice