Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

COMUNICAT

În contextul instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României şi a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Primăria Cornetu, prin Serviciul de Asistenţă Socială identifică, monitorizează şi sprijină persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparţinători, care sunt în incapacitatea de a se descurca singuri, domiciliaţi pe raza comunei Cornetu.
În această situaţie de criză, facem apel la societatea civilă corneţeană să sprijine instituţiile implicate, iar dacă identifică persoane din comuna Cornetu cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparţinători, incapabili a se descurca singuri să ne sesizeze acest aspect la telefonul 0732.222.498, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00.
Pe această cale Primăria Cornetu face apel şi către persoanele fizice sau juridice care doresc să ne susţină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini prin donaţii persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparţinători şi care nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente. Asistenţii sociali din cadrul instituţiei vor distribui alimentele pe care cei care doresc le pot dona apelând acelaşi telefon de mai sus, începând de luni, 23.03.2020.