Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MESAJ PRIMAR

Stimati locuitori,

In aceasta perioada dificila pe care suntem nevoiti sa o traversam din cauza pandemiei de coronavirus, având in vedere raspândirea cu rapiditate a acestui nou tip de virus, consider ca trebuie sa fac urmatoarele mentiuni:
– pe lânga masurile luate de autoritatile centrale si locale, sta in puterea noastra sa ne protejam acordând o mai mare importanta igienei si evitând cât mai mult posibil parasirea domiciliului si implicit contactele sociale.
– nu este recomandat si nici util sa ne panicam, dar trebuie sa fim responsabili si vigilenti, sa avem grija atât de noi cât si de membrii familiilor noastre, precum si de celelalte persoane cu care suntem nevoiti sa ne relationam.
– toate persoanele care vin din strainatate trebuie sa se autoizoleze la domiciliul timp de 14 zile. Pe aceasta perioada de autoizolare este strict interzisa parasirea domiciliului, având astfel grija sa nu imbolnavim pe cineva doar pentru ca noi spunem „la noi nu ajunge‘’ sau „pe noi nu ne afecteaza ‘’
– respectati cu strictete regulile impuse de autoritati pentru a va proteja pe dumneavoastra sau pe cei din jur. Autoritatile au ca prioritate protectia cetatenilor si ingrijirea bolnavilor, iar pâna acum infectia este mentinuta pe cât posibil sub control. De asta trebuie sa avem incredere in ele.
– scopul meu si toate eforturile mele se concentreaza spre asigurarea si protejarea comunitatii noastre astfel incât, in aceasta situatie exceptionala, viata noastra sa se desfasoare cu cele mai mici inconveniente si cu cele mai scazute costuri umane.

Sunt si voi fi alaturi de dumneavoastra in aceste momente de incercare. Cu responsabilitate, intelepciune, calm, curaj si solidaritate vom trece impreuna cu bine peste aceasta grea provocare.

Adrian Eduard Stoica
Primarul comunei Cornetu