Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, Primăria Cornetu a prelungit termenul de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, Primăria Cornetu a prelungit termenul de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 până la 30 iunie 2020. De asemenea,contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local.

IMPORTANT :
Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor şi taxelor locale prin site-ul www.ghişeul.ro, contribuabilii vor parcurge următorii paşi:
Accesează pagina de internet Ghişeul.ro – Sectiunea Solicita date de acces. După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) şi a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul şi parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.