Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

S.T.B. S.A. EMITE ABONAMENTE REDUSE SI GRATUITE PENTRU ELEVI

S.T.B. SA EMITE ABONAMENTE REDUSE SI GRATUITE PENTRU ELEVI DUPA DATA DE 11 FEBRUARIE 2019.
REFERITOR LA INFORMATIILE DIFUZATE ÎN SPATIUL PUBLIC, PE RETELE DE SOCIALIZARE SAU PRIN SISTEME DE MESAGERIE, POTRIVIT CARORA ELEVII BUCURESTENI AR TREBUI SA SE PREZINTE, PANA LA DATA DE 10 FEBRUARIE 2019, LA CENTRELE DE VÂNZARE ALE S.T.B. S.A. PENTRU A OBTINE ABONAMENTE GRATUITE, S.T.B. S.A. FACE URMATOARELE PRECIZARI :
S.T.B. S.A. VA ÎNCEPE EMITEREA/ ÎNCARCAREA DE ABONAMENTE GRATUITE PENTRU ELEVI ÎNCEPÂND DATA DE 11 FEBRUARIE 2019, ÎN CONFORMITATE CU HCGMB NR. 838/12.12.2018.
ASTFEL, ABONAMENTELE CU REDUCERE 100% SE VOR ELIBERA LA CENTRELE DE EMITERE SI ÎNCARCARE CARDURI STB SA PE BAZA CARNETULUI DE ELEV VIZAT PE ANUL ÎN CURS, CARE VA AVEA ÎNSCRIS PE PRIMA FILA CODUL NUMERIC PERSONAL AL ELEVULUI, PRECUM SI CARTEA DE IDENTITATE – ÎN CAZUL ELEVILOR CU VÂRSTA DE PESTE 14 ANI – CU EVIDENTIEREA DOMICILIULUI STABIL SAU PROVIZORIU.
PENTRU ELEVII CLASELOR PREGATITOARE SI CU VÂRSTA DE PÂNA LA 14 ANI, ABONAMENTELE SE ELIBEREAZA ÎN BAZA ADEVERINTEI DOVEDITOARE/ CARNETULUI DE ELEV, CU STAMPILA UNITATII DE ÎNVATAMÂNT ACREDITATE/ AUTORIZATE PENTRU ANUL ÎN CURS SI COPIE DUPA CERTIFICATUL DE NASTERE.
ELEVII CARE FRECVENTEAZA O UNITATE DE ÎNVATAMÂNT DIN BUCURESTI, BENEFICIAZA DE ABONAMENT LUNAR URBAN GENERAL CU REDUCERE 100%, INDIFERENT DE DOMICILIU SI INDIFERENT DE FORMA DE ÎNVATAMÂNT (CURS DE ZI, FRECVENTA REDUSA).
DE PREVEDERILE ACTELOR LEGISLATIVE MEN?IONATE BENEFICIAZA NUMAI ELEVII DIN ÎNVATAMÂNTUL ACREDITAT/ AUTORIZAT, PRIMAR, GIMNAZIAL, LICEAL SI PROFESIONAL, CU VÂRSTA PÂNA LA 18 ANI SAU PÂNA LA FINALIZAREA STUDIILOR LICEALE/ PROFESIONALE.
ABONAMENTELE CU REDUCERE/ GRATUITATE NU SUNT VALABILE PE LINIILE EXPRES SI PE LINIILE SPECIALE.
VALIDAREA ACESTOR CARDURI ESTE OBLIGATORIE LA FIECARE CALATORIE.