Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

CENACLUL LITERAR – MUZICAL “AM IUBIT IUBIREA” (SAMBATA, 16 NOIEMBRIE)

SAMBATA, 16 NOIEMBRIE, ORA 11.00, in foaierul Centrului Cultural Cornetu va avea loc CENACLUL LITERAR – MUZICAL “AM IUBIT IUBIREA”

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, a avut loc în foaierul Centrului Cultural Cornetu cenaclul literar – muzical A(M) IUBI(T) IUBIREA, o manifestare culturală care a avut ca prim scop omagierea poetei Nina Cassian la 95 ani de la naştere, dar în principal aducerea publicului corneţean mai aproape de cultură, de artă, de frumos în general.
Cursanţii Centrului Cultural Cornetu şi elevii şcolii Gimnaziale nr. 1 Cornetu i-au avut ca oaspeţi pe prietenii şi colaboratorii noştrii de la Asociaţia Culturală BUCURIILE MUZICII şi de la Asociaţia MATIAS din Jilava, alături de care, timp de mai bine de o oră, s-au bucurat şi ne-au bucurat cu poeziile, cântecele şi dansurile populare cu dăruire prezentate în faţa unui public numeros şi generos.
Cenaclul a culminat cu tradiţionala horă cu publicul, la care am participat cu mic, cu mare, cu bucurie şi entuziasm şi cu satisfacţia de a-i vedea pe micii noştri artişti împliniţi iar pe părinţii lor mândri.
Vă aşteptăm cu drag şi la viitoarele evenimente organizate de Centrul Cultural Cornetu!