Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Serată muzicală încheiată cu un Foc de tabără, în data de 6 august 2019, la Baza sportivă a Comunei Cornetu

Primăria Cornetu prin Centrul Cultural Cornetu a organizat o Serată muzicală încheiată cu un Foc de tabără, în data de 6 august 2019, la Baza sportivă a Comunei Cornetu.
Au fost invitaţi copiii şi locuitorii comunei. După cum vedeţi, ne-am adunat într-un număr considerabil.
Evenimentul a debutat cu prestaţia Formaţiei de dansuri populare CORNEţENII, sub îndrumarea coregrafului FLORIN DOBRE şi a prezentat trei dansuri tematice din diferite zone ale ţării. Au urmat hore şi sârbe dansate de copii, părinţi şi bunici împreună.
Grupa de chitară şi Corala CORNEţENII, conduse de colonel (r) profesor MARIUS CRUCIANU, ne-au teleportat la Cenaclul Flacăra – cu 50 de ani în urmă, interpretând cântece folk şi populare.
Seara a continuat cu mult aşteptatul Foc de tabără – pregătit cu minuţiozitate şi mult suflet de referenţii centrului MIHAI ZAMFIR şi şTEFAN CIOBANU.
şi, dacă tot am avut focul, ne-am pregătit de la mic la mare o mică gustare, cârnăciorul perpelit în ţepuşă de fiecare în parte, la focul de tabără, pentru mulţi dintre copii fiind prima lor mâncare pregătită de ei.
Am fost onoraţi şi de prezenţa primarului comunei Cornetu, domnul STOICA ADRIAN EDUARD. Ne bucurăm că am putut să fim împreună şi vă aşteptăm într-un număr cât mai mare şi la următoarele activităţi.
Foto DANA CORINA POPESCU
Directorul Centrului Cultural Cornetu colonel (r) profesor MARIUS CRUCIANU