Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

MONICA DAVIDESCU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

MONICA DAVIDESCU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrite, prezentatoare, persoane publice din România, o aparitie fermecatoare si plina de prestanta, o DOAMNA în adevaratul sens al cuvântului.

A absolvit Facultatea de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia actorie, la clasa profesorului Grigore Gonta. Înainte de a fi actrita a fost invatatoare, dansatoare si model. In toamna anului 1992, la vârsta de 19 ani a venit in capitala, unde timp de trei ani a fost secretara, manechin intr-un magazin de haine, facând parte si dintr-o trupa de dans. Din 1998 joaca pe scena Teatrului National din Bucuresti. In stagiunea 2009-2010 a jucat in Visul unei nopti de vara, Take, Ianke si Cadir, Sânziana si Pepelea, Molto, Gran’impressione si Comedia norilor.

Monica Davidescu a jucat in filme ca Natures mortes in 2000, Vlad trei ani mai târziu, in 2007 Ticalosii. A jucat si in câteva seriale TV cum ar fi Cu un pas inainte, in 2007, iar in 2008 a jucat in Vine politia!. Monica Davidescu se alatura cu drag colectivului Centrului Cultural Cornetu pentru a-i initia pe tinerii corneteni in tainele teatrului si miscarii scenice.