15 Decembrie 2019 07:05:02
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· NOUTATI
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· Sugestii si reclamatii
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
· PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Meteo
Date Demografice
 
 • Comuna Cornetu are în componenţă două sate: Cornetu, satul de reşedinţă , şi satul Buda. Se învecinează la nord-vest cu comuna Clinceni, la sud cu judeţul Giurgiu, la sud-est şi est cu oraşul Măgurele, iar la nord-est cu oraşul Bragadiru.
   
 • Comuna a aparţinut judeţului Giurgiu în perioada 23 ianuarie 1981 şi 2 decembrie 1985, apoi a aparţinut Sectorului Agricol Ilfov în perioada 2 decembrie 1985 şi 12 aprilie 1996.
   
 • La Recensãmântul Populaţiei şi al Locuinţelor din luna octombrie 2011 populaţia stabilă a comunei Cornetu era de 6324 de locuitori dintre care 5662 etnici romani, 6 etnici turci, 357 etnici romi şi 4 din alte etnii.
   
 • Comuna Cornetu are un total de 1924 de gospodârii dintre care 21 de blocuri ce însumează un număr de 528 de apartamente, 45 de vile cu un număr de 180 de apartamente, restul de 1070 fiind reprezentat de case cu teren şi anexe.

 • Comuna Cornetu ocupă în exclusivitate zona de câmpie, cu o altitudine intre 50 şi 120 m, aparţinând integral câmpiei Bucurestiului în cadrul careia se evidenţiază râul Argeş.

 • La ieşirea din localitate se află lacul de acumulare Cornetu-Mihaileşti ce ocupă o suprafaţă de 321 hectare din teritoriul localităţii Cornetu.
 • Conectare
  Utilizator

  Parolă  Ţi-ai uitat parola?
  Solicită una nouă
  COMUNICAT

  IMPOZITELE SI TAXELE PENTRU ANUL 2019 VOR RAMANE LA ACELASI NIVEL CU CEL DIN 2018.

  IN CADRUL SEDINTEI ORDINARE DIN 28.12.2018 CONSILIUL LOCAL CORNETU A APROBAT CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE SA SE MENTINA LA NIVELUL CELOR DIN 2018.

  IMPOZITE SI TAXE 2019
  Taxele şi impozitele locale aferente anului 2019 se vor putea achita începând cu 15 ianuarie. Ca şi în anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
  Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
  •Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
  •În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
  •În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
  •În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
  •Se completează datele de pe card solicitate;
  •Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
  •Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
  IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
  Pagină generată în 0.06 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2011-2019 665,841 vizite unice