15 Decembrie 2019 07:05:41
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· NOUTATI
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· Sugestii si reclamatii
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
· PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Meteo
ACHIZITII PUBLICE

INVITATIE DE PARTICIPARE PRIVIND DEPUNEREA DE OFERTE PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI AVAND CA OBIECT ,,MODERNIZARE STRAZILE TABEREI, ISLAZULUI, MACESULUI, TRANDAFIRILOR, IN COM. CORNETU, JUD. ILFOV - LOT 2 - STR. ISLAZULUI" PRIN "ACHIZITIE DIRECTA"
Documentatia de atribuire poate fi descarcata de
aici
INVITATIE DE PARTICIPARE PRIVIND DEPUNEREA DE OFERTE PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE AVAND CA OBIECT "SERVICII DE INTRETINERE RETEA COMPUTERE SI ADMINISTRAREA SITE-ULUI PRIMARIEI" PRIN ACHIZITIE DIRECTA

PROCES VERBAL DE EVALUARE A OFERTELOR PRIVIND ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI "LUCRARI DE MODERNIZARE STRADA PINULUI IN COMUNA CORNETU, JUDET ILFOV"

INVITATIE DE PARTICIPARE PRIVIND DEPUNEREA DE OFERTE PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTULUI DE ACHIZITIE PUBLICA DE LUCRARI "LUCRARI DE MODERNIZARE STRADA PINULUI IN COMUNA CORNETU, JUDET ILFOV" prin "Achizitie directa"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE MOBILIER SCOLAR PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE TABLE SCOLARE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE VIDEOPROIECTOARE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE COMPUTERE PERSONALE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE ARTICOLE SPORTIVE PENTRU PROIECTUL "EXTINDEREA SI DOTAREA CU ECHIPAMENT DIDACTIC A SCOLII CU CLASELE I-VIII NR. 1 CORNETU"

INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA A UNUI VEHICUL DE TEREN

LUCRARI MODERNIZARE INTRAREA SATURN-documentatie de atribuire

PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZITIILOR PUBLICE 2016
Conectare
Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
COMUNICAT

IMPOZITELE SI TAXELE PENTRU ANUL 2019 VOR RAMANE LA ACELASI NIVEL CU CEL DIN 2018.

IN CADRUL SEDINTEI ORDINARE DIN 28.12.2018 CONSILIUL LOCAL CORNETU A APROBAT CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE SA SE MENTINA LA NIVELUL CELOR DIN 2018.

IMPOZITE SI TAXE 2019
Taxele şi impozitele locale aferente anului 2019 se vor putea achita începând cu 15 ianuarie. Ca şi în anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Pagină generată în 0.03 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2011-2019 665,847 vizite unice