15 Decembrie 2019 07:06:07
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· NOUTATI
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· Sugestii si reclamatii
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
· PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Meteo
Echipa Centrului Cultural

Marius Crucianu

Colonel (r) profesor MARIUS CRUCIANU

DIRECTORUL CENTRULUI CULTURAL CORNETU

A studiat la Scoala Militara de Muzica – curs ofiteri, dirijor muzici militare (1989-1992);

Academia de Muzica CIPRIAN PORUMBESCU , Bucuresti – profesor de muzica si instrument (1992-1995);

Universitatea SPIRU HARET , Bucuresti – Master, Arta muzicala, dirijat coral (2004 -2006).

Activitate:

- Profesor de muzica la Scoala Militara de Muzica;

- Dirijorul Collegium Cantorum NICOLAE OANCEA a Casei Corpului Didactic – corala profesorilor de muzica din Bucuresti;

- Membru în Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din România;

- Membru al Asociatiei Nationale Corale din România.Stefan Ciobanu

STEFAN CIOBANU

REFERENT

Cu o experienta de 27 ani în lumea muzicala româneasca si internationala, Stefan Ciobanu si-a pus amprenta artistica în cadrul show-urilor de televiziune "Un Show Pacatos" si "În Puii Mei" de la Antena 1, cât si "Te Vreau Lânga Mine" de la Kanal D, cântând de-a lungul carierei alaturi de nume sonore ale muzicii românesti, precum Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Monica Anghel, Pepe, Nico, Connect-R, Amna, Dan Helciug si multi altii.

Compozitor, orchestrator, om de studio dar si de live, Stefan Ciobanu se alatura cu entuziasm colectivului Centrului Cultural Cornetu pentru a-i initia pe copiii corneteni în tainele pianului, ale tobelor si, în general, tainele muzicii ca arta si vocatie.Georgiana Madalina

CUCU GEORGIANA MADALINA

REFERENT

Mihai Zamfir

MIHAI ZAMFIR

REFERENT ADMINISTRATIV

Alexandru Ionescu

ALEXANDRU IONESCU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Alexandru Ionescu este un artist complet, a carui experienta în domeniul muzical si al artelor plastice este definitorie întru formarea tinerilor artisti ca viitori violonisti, pianisti si pictori.

Pentru contributia adusa la dezvoltarea artei românesti i s-au conferit numeroase diplome de onoare si diplome de excelenta iar nenumaratele expozitii personale, întinse pe o perioada de peste 45 ani, s-au bucurat de un real succes si au fost apreciate deopotriva de critici si de publicul larg.


Camelia Ciobanu

CAMELIA CIOBANU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Vocile tinerilor corneteni se vor auzi din ce în ce mai limpede si melodios sub îndrumarea prof. Camelia Ciobanu a carei vasta experienta, dobândita pe bancile Universitatii de Muzica Bucuresti, continuata pe scenele mari in cadrul Filarmonicii George Enescu si a Coralei "Divina Armonie", adaugata la nenumaratele aparitii la televiziune si in concerte alaturi de nume mari ale muzicii românesti, precum Angela Similea, Aurelian Temisan, Ovidiu Komornyik, Nico, Fuego, Pepe si multi altii, asigura formarea vocilor tinerilor talentati, indiferent daca e vorba de canto clasic, muzica usoara, muzica populara sau cor.


Dana Popescu

DANA POPESCU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Dana Popescu este artist vizual si fotograf. Dupa o îndelungata practica medicala, s-a reorientat spre arta, urmând cursurile de master ale Universitatii de Arta din Bucuresti, specializarea fotografie si imagine dinamica. În prezent este doctorand în arte vizuale. A participat la numeroase expozitii.

O parte din fotografiile ei pot fi vazute online pe pagina personala danapopescu.eu, dar si pe site-uri dedicate fotografiei, cum ar fi 500px, 1x, fineartportugal, flickr si multe altele. Fotografia reprezinta pentru ea un mod diferit de înfatisare a realitatii, nestingherit de ratiune si bazat pe o bogata imaginatie. Ca urmare, imaginile pe care ni le prezinta sunt adesea o metafora, o sugestie la granita dintre realitate si fantezie, o evadare din prezentul concret, cotidian în ambiguitatea trecutului si viitorului deopotriva. Nu în ultimul rând, Dana Popescu este trainer autorizat si are experienta în activitati de formare în domeniul comunicare, negociere, mediere, relatii publice, educatie plastica si estetica.Dobre Florin

DOBRE FLORIN

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Membru (dansator) al Ansamblului Doina al Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti din anul 1994 pana in prezent, participant impreuna cu acesta la numeroase actiuni in tara si in strainatate. Instructor la Ansamblul Naframa din Bucuresti din anul 2016 pana in prezent.

Ca si instructor preda in cadrul unor poiecte de voluntariat ( Scoala preventiva de vara a politiei capitalei, serbarile organizate de Centrul de plasament Ciresarii, evenimente organizate impreuna cu copii de la D.G.A.S.P.secttor 3) dans sportiv si dansuri populare.


Monica Davidescu

MONICA DAVIDESCU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrite, prezentatoare, persoane publice din România, o aparitie fermecatoare si plina de prestanta, o DOAMNA în adevaratul sens al cuvântului.

A absolvit Facultatea de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia actorie, la clasa profesorului Grigore Gonta. Înainte de a fi actrita a fost invatatoare, dansatoare si model. In toamna anului 1992, la vârsta de 19 ani a venit in capitala, unde timp de trei ani a fost secretara, manechin intr-un magazin de haine, facând parte si dintr-o trupa de dans. Din 1998 joaca pe scena Teatrului National din Bucuresti. In stagiunea 2009-2010 a jucat in Visul unei nopti de vara, Take, Ianke si Cadir, Sânziana si Pepelea, Molto, Gran'impressione si Comedia norilor.

Monica Davidescu a jucat in filme ca Natures mortes in 2000, Vlad trei ani mai târziu, in 2007 Ticalosii. A jucat si in câteva seriale TV cum ar fi Cu un pas inainte, in 2007, iar in 2008 a jucat in Vine politia!. Monica Davidescu se alatura cu drag colectivului Centrului Cultural Cornetu pentru a-i initia pe tinerii corneteni in tainele teatrului si miscarii scenice.
Olimpia Cheta

OLIMPIA CRISTINA CHETA

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Grupele de dans si balet din cadrul Centrului Cultural Cornetu sunt înfiintate si coordonate de profesorul coregraf Olimpia Cristina Cheta, pe baza unei experiente vaste în domeniul baletului, atat ca prim solista la Teatrul „Oleg Danovsky” Constanta vreme de mai bine de 9 ani, cât si in calitate de coregraf in teatre de balet din Irlanda sau EAU.

Remarcabil este faptul ca, dupa terminarea Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” Bucuresti, Olimpia Cheta a obtinut, in anul scolar 1995-1996, o bursa la celebra Academie de Balet Bolshoi din Moscova, un motiv in plus pentru aprecierea profesionalismului Olimpiei. Talent, daruire, gratie, atentie si multa munca reprezinta incununarea unor calitati dar si suportul motivational pentru un viitor mai frumos pentru copiii, incepând cu 3 ani, pe care Olimpia ii pregateste cu mult drag si cu tact pedagogic.

Traian Marcu

TRAIAN MARCU

COLABORATOR CENTRUL CULTURAL CORNETU

Traian Marcu este sculptor, absolvent al Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti, membru al Uniunii Artistilor Plastici si doctorand in arte vizuale. De asemenea, a absolvit un master in pedagogie si are o experienta de peste 20 de ani ca trainer si lector. De 5 ani conduce Scoala de modelaj TRAIART, in cadrul careia preda copiilor si adultilor cursuri de educatie plastica, desen si modelaj in lut, in limba franceza, româna si maghiara.

A participat la numeroase expozitii si tabere de creatie in România si in strainatate. Principalul sau obiectiv este explorarea si valorificarea potentialului plastic oferit de miscare, gasirea echilibrului plastic intre principiul formei si cel al miscarii. Preocuparile constante de pâna acum in ceea ce priveste sculptura cinetica au fost concretizate atât intr-o cercetare teoretica a domeniului, cât si in realizarea unor lucrari cinetice.Conectare
Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
COMUNICAT

IMPOZITELE SI TAXELE PENTRU ANUL 2019 VOR RAMANE LA ACELASI NIVEL CU CEL DIN 2018.

IN CADRUL SEDINTEI ORDINARE DIN 28.12.2018 CONSILIUL LOCAL CORNETU A APROBAT CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE SA SE MENTINA LA NIVELUL CELOR DIN 2018.

IMPOZITE SI TAXE 2019
Taxele şi impozitele locale aferente anului 2019 se vor putea achita Ă®ncepând cu 15 ianuarie. Ca şi Ă®n anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
•Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri Ă®ntre orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării Ă®n totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Pagină generată în 0.04 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2011-2019 665,851 vizite unice