Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Înscriere în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

Potrivit Hotărârii de Guvern nr.714 din 26 mai 2022, persoanele fizice și juridice, proprietari ai spațiilor conectate la sistemul individual adecvat de colectare și epurare a apelor uzate au obligatia de înscriere în registrul de evidență a sistemelor individuale adecvate pentru colectarea și epurarea apelor uzate întocmit de Primăria comunei CORNETU .

Astfel, proprietarii spațiilor conectate la sistemul individual adecvat de epurare au obligația să înscrie sistemul de epurare în registru în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate. Iar cei care aveau sisteme individuale adecvate construite până la data de 26 mai 2022 au obligația de înregistrare în termen de 180 de zile.
Amenzile prevăzute de H.G. nr. 714/2022 pentru cei care nu se înscriu în registru sunt de la 5.000 de lei până la 10.000 lei.

Pentru înregistrare trebuie să completați formularul pe care îl puteți descărca de pe site și
– să trimiteți acest formular la adresa de email a primăriei (primaria@primariacornetu.ro)
– sau să îl depuneți personal la compartimentul Taxe și impozite.

Formular de înscriere în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Comunei CORNETU 

H.G. nr.714/2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate o puteți consulta și pe site-ul primăriei Cornetu.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial